Over Zayn El Amier Nuts

Zayn El Amier Nuts is een unieke notenwinkel met een Arabische tint, gelegen in het hart van Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van een breed scala aan hoogwaardige noten, koffiebonen, bedankjes, halal snoep, chocolade en pitten. Onze passie voor kwaliteit en uitstekende klantenservice maakt ons de ideale bestemming voor fijnproevers en liefhebbers van heerlijke snacks.

Ons Assortiment

Bij Zayn El Amier Nuts vindt u een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder:Noten: Ontdek ons assortiment van verse, smaakvolle en gezonde noten, zoals amandelen, cashewnoten, walnoten, hazelnoten en meer. Koffiebonen: Proef onze selectie van hoogwaardige koffiebonen, afkomstig van de beste koffieplantages ter wereld. Bedankjes: Verras uw dierbaren met onze prachtige en smaakvolle bedankjes voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen en andere feesten. Halal snoep: Geniet van onze heerlijke en gevarieerde collectie halal snoep, geschikt voor iedere zoetekauw. Chocolade: Trakteer uzelf op onze exclusieve selectie van premium chocolade, waaronder bonbons, repen en andere lekkernijen. Pitten: Probeer onze voedzame en smakelijke pitten, zoals zonnebloempitten, pompoenpitten en pijnboompitten, perfect voor een gezonde snack of als ingrediënt in uw favoriete recepten.

Arabische sfeer en gastvrijheid

Bij Zayn El Amier Nuts waant u zich in een sfeervolle Arabische omgeving, waar de geuren en smaken van het Midden-Oosten tot leven komen. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw smaak en behoeften.

Bezoek ons in Den Haag

Kom langs bij onze winkel in Den Haag en ontdek zelf ons uitgebreide aanbod aan heerlijke noten, koffiebonen, bedankjes, halal snoep, chocolade en pitten:Zayn El Amier Nuts
Hildebrandstraat 119
2524 VE Den Haag
Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Zayn El Amier Nuts, waar u kunt genieten van onze heerlijke producten en de warme Arabische gastvrijheid.
Winkelwagen